четвртак, 10. јануар 2013.

Erotske tajne Rakova

Rak voli da vas posmatra prodorno u oči



Rak možda izgleda veoma stidljivo, međutim onda kada zadobije vaše poverenje biće srećan što može da isproba neke od najkreativnijih seksualnih trikova. 
 Omiljena poza mu je ona gde će moći prodorno da vas gleda u oči.



Ako im delite komplimente neka budu iskreni i inovativni, jer u protivnom će vas odmah pročitati. Usadite im osećaj poverenja i dozvolite im da vam pomognu. Nežan seks s Rakovima uključuje sva čula, ali nemojte očekivati nikakve posebne novine. Uzbuđuje ih milovanje grudi.


Za partnera biraju osobu koja je u mogućnosti da ih što bolje razume. Površan ili previše ambiciozan partner nije dobrodošao za osobu rođenu u znaku Raka. Rak kao ljubavnik će tražiti podjednako intuitivnu osobu.


Rakovi su izuzetno erotični  a tokom seksa izražavaju snažno emocije. Za njih je seks bez ljubavi ili barem bez duboke zainteresovanosti za partnera gotovo nezamisliv. Problem je u tome što Rakovi nikada ne znaju kada partneru treba reći zbogom. 








Rakovi su nedvosmisleno najveći fanatici među znakovima Zodijaka, kad se radi o nežnosti. Tepanje, milovanje, ljubljenje je za Rakove vrhunac sladostrašća. Njihova koža je osetljiva na svaki nežni dodir. Pri tom je od presudne važnosti - poverenje! Što veza duže traje, to je seks bolji. "Ljubav za jednu noć" za Rakove ne znači baš ništa. 

Rak vas gleda direktno u oči jer ga to stimuliše





Umesto "ljubavi u prolazu", Rak će radije zajednički provesti nekoliko sati s proverenom partnerkom, odnosno s isto takvim partnerom, u kadi s toplom vodom. Najsnažnija erogena zona Rakova su bradavice. Isto tako, igre s jezikom prilikom poljupca, ili trljanje jezikom po unutrašnjosti usne školjke, Rakovima nije strano- Naprotiv. To ga (nju) može da dovede do ekstaze. Inače, Rakovi su veoma konzervativni u seksu.

Rakovima najviše odgovaraju Škorpije ,Ribe i Bikovi u sexu.Najmanje im odgovara Ovan .
Ako im je do druge osobe stalo u stanju su da se prilagode svima čak i hladnom Jarcu ali veza sa Ovnom jednostavno nema budućnost.

Нема коментара: