четвртак, 17. јануар 2013.

Novi izbori na leto,ili " opet pada vlada "

                                              Astroloska prognoza
Nedavno je premijeru Dacicu napadnut  sajt





          Zar opet,reći će te vi što čitate ovaj post. Nažalost, tako je, razum nije jača strana ovih naših prostora.To je i očito kad se pogleda u Natalnu kartu Srbije( 8.11.2006.e ,Beograd):planeta Merkur ,koja vlada razumom, tog dana je bila u retrogradnom hodu što znači da smo,u određenom trenutku,skloni donošenju pogrešnih zaključaka kao što bi i donošenje odluke o novim izborima ,za našu siromašnu zemlju, bila pogrešna odluka !
    Inače, retrogradni Merkur u horoskopu neke zemlje znači i loša uloga intelektualaca u toj zemlji,loši uslovi za omladinu te zemlje itd ali to nije tema ovog posta.
Nova Natalna karta Srbije
     Kao što sam u jednom prethodnom postu rekao , na nove izbore ukazuje karta koalicionog sporazuma a na taj zaključak upućuje i Solarna karta Srbije za 2012.Naime u njoj se Mesec ,koji predstavlja narod nalazi u znaku Lava.
Solarni horoskop Srbije za 2013


 Kada je Lav područje u kome Mesec obitava to znači da je u tom periodu ta osoba( u ovom slučaju narod ) u centru pažnje tj na " pozornici ", što se lako može povezati sa situacijom da je narod na :G L A S A NJ U .
  Ovu hipotezu o prevremenim izborima potvrđuje i ,gle čuda i koincidencije, solarni horoskop Ivice Dačića za 2013, aktuelnog premijera Srbije gde se Mesec(narod) takođe nalazi u Lavu (pozornici,izborima).
Solarni  horoskop I. Dačića za 2013
   U ovom horoskopu vidimo i Sunce(reputacija)u konjukciji sa Plutonom (moćni ljudi) što znači da mu osobe moćne prirode podrivaju reputaciju.
  Kad bi mogli biti izbori ? Kako je Dačić dupli Jarac izbori bi mogli biti proglašeni za vreme retrogradnog hoda Saturna i retrogradnog hoda Merkura (nesporazumi ).Koji su to periodi u ovoj godini ?
  Pogledom na tranzite vidimo da su u pitanju 2 intervala :
23.2.2013 - 18.3.2013.e i 27.6.2013 - 12.7.2013.e.Budući da predizborni period ,iz marketinških razloga, uvek prati malo bolji život naroda a da Jupiter u Raku počinje 26.6.2013.e to je proglašenje vanrednih izbora najverovatnije u periodu 27.6.2013 - 12.7.2013.e.
  Pa ,sretni nam i berićetni novi parlamentarni izbori !

Нема коментара: