понедељак, 14. јануар 2013.

Erotske tajne Vage

ili : kako osvojiti i zadrzati Vagu u krevetu
Monika Beluci je Vaga


    Da li ste znali da je od Vage potekao cuveni slogan : Vodite ljubav a ne rat . To im je i omiljena uzrecica kad u njihovoj neposrednoj blizini zaiskre disonantne varnice.
    Odmah , u startu , da vam kazem : Ako ste resili da odvedete Vagu u krevet a niste pri parama da poradite na licnom stajlingu , vecerama u otmenim restoranima i malo skupljim poklonima onda pogledajte film " Nemoguca misija " i manite se corava posla. Nije smesno, zaista .
Monika

     Ova žena može bit galaktička (moralno čista) lepotica, ali i vulgarna (previše parfimisana) namiguša koja više ili manje skupo prodaje svoju ljepotu. 
     Ljubazna je i društvena. Ne voli biti sama. Olako se upusti u intimni kontakt, pa kasnije lagano pevuši žalopojke zbog svoje naivne lakovernosti. Previše ugađa drugima. U seksu više misli na partnerov  ugodjaj nego na svoj .
     Pre romantičnog sudara u kojem bi mogao pasti (barem brzopotezni) seks, redovno i svoj Ponos  malo pošprica orijentalnim   mirisom.
Ona je jedna od najlepsih zena u svim anketama

      Zna biti i neodlučna biljka, pa vi morate  odlučivati o svemu i svačemu.Upravo zbog toga im odgovaraju znakovi koji preferiraju dominaciju u sexu ( Skorpije i Lavovi ).
      Pronalaženje pravog partnera je  prioritet u životu osobe rođene u znaku Vage. Za Vage koje su već u vezi, održavanje mira i harmonije je najvažnija stvar. Usamljenost je neprirodna i veoma tužna stvar za jednu Vagu. Upravo zbog toga , Vaga ce vam istolerisati ono sto vam nijedan drugi znak u Zodijaku ne bi ucinio.
Vage vole lake erotske filmove

      Omiljene boje Vaga su svetlo plava i ljubičasta.
        Idealan polozaj za Vage je onaj u kome partnerka nogama obavija vrat partneru.
        Erogene zone : pored zajednickih za sve znakove to su i područje bokova i bubrega.Nežno milovanje ovih mesta, kao i poljupci po stomaku stvoriće čuda. Previše agresivnosti i duhovni nesklad, smrt su za vezu s Vagama. Uz rečeno, Vage je najlakše stimulisati vizuelnim užicima. Partner(ka), dakle, može slobodno da izvede svojevrstan striptiz, a ni zajedničko gledanje "mekanih" erotskih filmova, nije na odmet.