недеља, 13. јануар 2013.

Erotske tajne Devica

ili : kako osvojiti i zadrzati Devicu




Muvanje Device zapocnite recima :" Nedavno je ,u nekom casopisu, pisalo da je, za zdravlje Devica, od visokog  znacaja postojanje urednog ljubavnog i erotskog zivota ."Ostanite ,naravno,ozbiljni i dodajte da su ovo dvoje jako dobri za funkcionisanje nervnog sistema i da zbog toga i produzuju zivotni vek.


    Device ce na to sigurno pasti i verujte da ste od tada pridobili njenu paznju.Siguran znak da se zagrejala za vas je prestanak sitnicavosti i nastanak tolerantnog ophodjenja prema vama.
     Device u ljubavi sve vole polako, jer su spremne da nauče sve o svom partneru, kako bi mu što više udovoljile. Ova osobina ih čini pozeljnim ljubavnicima. 
     Kao i u svemu ostalom, Device i u seksu imaju ukusa. Oni su perfekcionisti i zato, ukoliko se upuštate u seks sa njom, higijena i urednost moraju biti na visokom nivou.


       Tokom seksa, osobe rođene u ovom znaku će se truditi da u svemu udovolje svom partneru. Devica voli dugačku predigru, koja u sebi sadrži mnogo fine erotike.
        Što se Devica tiče, njima su najbitiniji detalji, zato će idealan partner za Devicu biti onaj koji uživa u malim stvarima. 
         Kao prave device, ove osobe znaju biti stidljive i kao prave device znaju dugo cekati na perfektnog ljubavnika kome ce podariti sebe - uzimajuci to u obzir moze se reci da su ove osobe jako idealisticki nastrojene.


         Muskarac Devica bi cak radje da on bude zaveden i da se njemu suproni pol udvara, jer on je isuvise zauzet svojom karijerom i ljubavne igre mu oduzimaju vremena.
         Nije retkost da se Devica zaljubi u novac, a ne u osobu. Ona jednostavno tako funkcionise. Odusevi je kad zna da ce poljupce izmenjivati u Mercedesu, a ne na klupi u parku. 
          Njemu treba tiha i marljiva zena s minimumom erotike. On od nje zahteva previse, a sam toliko ne daje. 


           Deluje mirno, odmereno I staloženo, što je savršena varka za one koji ga ne poznaju. Šta se u njegovom stomaku dešava totalna je drama. Posebno kada postoji realna mogucnost da dodje do sexa, tada se uzbudi do te mere da se na nervnoj bazi može razboleti I sve otkazati. U krevetu je proveren, ne eksperimentiše, i dok vi uzdišete govoreći slatke ljubavne reči, on vas proučava, vašu boju kose, koliko li je prošlo od poslednjeg farbanja, razmak izmedju očiju, prebrojava plombirane zube... Zvuči perverzno? Pa I nije da nije... Obično najpotpunije uživa u tajnim vezama.



         Idealan sex: u  kancelariji posle radnog vremena ili pustite neki dobar erotski film i usred najstrastvenije scene počnite da je ljubite .
          Device su pomalo promiskuitetne naravi,  ovo je tipično ženski znak koji previše voli muškarce. Ne podnosi samoću, zbog čega se dešava da pristanu na duple veze - za svaki slučaj, uživaju u flertu I kad tad ulaze u tajnu sex šemu. 

         Erogene zone : One vole da im partner(ka) masira laktove i zadnji deo kolena. Izuzetno su osetljive i u predelu pupka. Neke Device posebno cene ako partner (ka) poklanja posebnu pažnju njihovom licu. Tiha muzika u pozadini ljubavne igre može snažno da aktivira njenu maštu .

Нема коментара: