субота, 12. јануар 2013.

Erotske tajne Lavova

ili : kako osvojiti i zadrzati Lava

Nekada sam bila uobrazena ,danas sam savrsena

 Kada je sex u pitanju možete očekivati da Lav bude avanturista, zabavan i veoma energičan.Ma koliko bili vesti ljubavnici Lavovima morate prepustiti dirigentsku palicu ili ce muzicko delo  doziveti -fijasko ! 


 Astrološki Lavovi obožavaju snažne partnere s kojima  mogu izaći na kraj ali se ipak moraju malo pomučiti. S druge strane ih preslabi partneri odbijaju i ne predstavljaju im dovoljan izazov...
 Uz to ih mogu ohladiti partneri koji se uopste ne daju "pokoriti", odnosno odbijaju im priznati veličinu i diviti im se s vremena na vreme.
  To teško i bolno pada na njihovu sujetu! 



Lavovi su na drugom mestu po erotskim vestinama.Mnogi se ovoj tablici suprotstavljaju tvrdeci da su prvaci ,Skorpije,na toj poziciji jer varaju ubacujuci perverzije koje su Lavovima -ispod moralnog nivoa.

Rođeni u ovom  znaku  žele da ostave dobar utisak u svemu čega se late pa naravno i na erotskom planu. Zato će se istinski potruditi oko vas, ljubice vas i milovati, a sve zato što njih uzbuđuje vaše uzbuđenje i predavanje!

Za Rakove vazi :nema sexa bez ljubavi a za Lavove obrnuto :nema ljubavi bez sexa !

Lavice obicno vole prve da svrse  tako da na miru mogu da  posmatraju svog partnera.

 Slučajni pogled sarmantnog neznanca ili kompliment, najlakši su način do njihovog srca, odnosno kreveta. 

Ako se prema njima ponesete kao prema autoritetima i obucete se sa stilom - neće moći da vas odbiju.

 Ako imate kompleks manje vrijednosti u krevetu, zaobiđite Lava u širokom luku. Taj znak visokog sjaja će vas dotući svojom narcisoidnošću.

Često će koketirati, ali to im je način kojim će prikrivati  strah da nisu poželjni.To su mnogi znakovi iskusili na svojoj kozi : kad su se "primili " na zavodjenje bivali bi odbaceni a na usnama Lavova kao da je pisalo : " Sta je , ti ne znas za salu ? ".



Pisac ovih redova vam porucuje : " Pomucio sam se oko mnogo Lavova, nekad gorke case ispio ali ,na kraju , sam uvek rekao : Vredelo je ! "

Omiljene poze Lavova su uvek one u kojima imaju dominaciju te im Skorpije ,zbog toga, uopste ne odgovaraju!

  Malo mašte, korišćenje ogledala i slični trikovi, Lavove, dovešće do vrhunca sladostrašća.
 Inače, erogene zone Lavova,pored opste poznatih za sve znakove, smeštene su s leve i desne strane kičme i unutrasnje strane butina.
 Posebno osetljivo mesto pripadnika ovog znaka je donja usna. Nju bi uvek morali da stimulišete.

 Ako mu stalan ili potencijalan partner stalno visi za vratom brzo će izgubiti interes usled nedostatka napetosti i izazova.





Lava uvek morate pohvaliti na kraju cina. Ne ucinite li to, zapamtice vam i vratiti sa kamatom u sledecem erotskom dvoboju !


Нема коментара: